Hovedpinens 3 typer

Hovedpine i 3 typer

Hovedpine optræder i flere typer og kan have flere årsager, som allesammen kan behandles med naturlige midler.

Det er ikke en naturlov, at man skal gå og døje med hovedpine.

Hovedpine er kroppens eget udtryk for at kroppen og nakken er overbelastet i led og muskler. Samtidig tyder hovedpine altid på ufuldstændig vejrtrækning med spændinger i bugmuskler og mellemgulv.

Hovedpine er den mest almindelige årsag til sygedage og lægebesøg.

Behandlingen

Behandlingen tager udgangspunkt i, hvilken type hovedpine der er tale om.

Herfra løsnes spændte områder i kroppen, som har styrende indflydelse på hovedpinen. Det kan være både i muskler og led. Desuden analyserer vi arbejdsstillinger og vaner. Og undersøger indflydelsen fra kost og motion. Vi arbejder med stressniveauet og reetablerer vejrtrækningen i sin fulde dybde, som for de fleste mennesker er blevet ufuldstændig.

Spændingshovedpine

Spændingshovedpine kan sidde lidt forskelligt i hovedet. Typisk en en trykken i tindingerne eller omkring øjnene. ManuVision behandlingen er yderst virksom. Allerede den første behandling gør som regel en meget stor forskel. Behandlingen løsner op i led og muskler i hele kroppen.

Nakkehovedpine

Nakkehovedpine (Cervikogen hovedpine)  stammer fra nakkens led og muskulatur. Den er meget påvirkelig for struktureret manuel påvirkning.

Migræne

Ud over ondt i hovedet kendetegnes migræne også ved andre symptomer som kvalme, flimren for øjnene samt øget følsomhed over for lys og høje lyde. Man kender ikke årsagen til migræne. Migræne lettes også ved behandlingen. Mange mennesker oplever at blive helt fri for migræne med behandlingerne.