Priser og klippekort

Priser på ManuVision behandling

  • ManuVision behandling på 1 time: 900 kr
  • 5-turs klippekort: 4.250kr
  • 10-turs klippekort: 8.000 kr

Behandlingen

I behandlingen indgår både let og dybtgående massage, ledfrigørelse og afklaring af bagvedliggende fysiske og psykiske vaner og problematikker. Desuden tilbydes klienter muligheden for at arbejde videre hjemme, så fremskridtene kan fortsætte bedst og hurtigst muligt imellem behandlingerne.

Derfor går klienten efter ønske og behov hjem med individuelt tilpassede, enkle og effektive øvelser til hjemmearbejde, som fremmer processen i den personlige udvikling og heling. Øvelserne vil være skræddersyet til klienten i dosis og udførelse.

I behandlingen kommer vi ind og afdækker begrænsende mønstre i den enkeltes krop og psyke. Og dernæst arbejder vi os ind på at udvikle de naturlige ressourcefulde sider i krop og psyke hos klienten.

Træningen

Træningen består af enkle øvelser, som alle kan finde ud af. Der er ingen løb og hop. Men sveden driver alligevel! Øvelserne åbner leddene og styrker musklerne og koordinationen.

Kendetegnende for træningen er, at den giver en dyb, indre ro. Træningen afbalancerer både kroppen og sindet, giver energi og kræfter til dagligdagen.

Vi siger på ManuVision, at vores træning er selvbehandling.