ManuVision Træning

ManuVision Træning er udviklet ved at tage de bedste elementer fra yoga og traditionel karate og sætte dem sammen til en enhed. Disse træningsformer rummer en viden om kroppen, som er blevet uddybet gennem flere tusind år. En viden som handler om hvordan vi opnår indre frihed og styrke. Træningen er en direkte måde at arbejde med sig selv på, frigøre sig fra gamle spændinger, blive nærværende og især finde den indre ro. Den gør os mere åbne både fysisk og psykisk. Desuden er træningen selvbehandling og vedligeholdelse af kroppen.

Træning for krop og sind

Ud over at gøre dig mere smidig end du nogensinde har været, har træningen en række direkte fordele for din krop. Den stimulerer kredsløbet, afgifter kroppen, øger forbrændingen og får dine organer til at arbejde bedre sammen. Åndedrættet bliver dybere så hver eneste celle kan få mere ilt. Kroppen får lettere ved at skille sig af med de affaldsstoffer som ophobes i vores led, muskler og bindevæv. Fysisk giver træningen mere energi og gør vores krop ‘yngre’ end den faktisk er.

Træningen øger vores koncentration og evne til at være til stede i kroppen. Ved at opbygge vores fysiske kerne bliver vi bedre til at stå fast i vores liv og respektere os selv. Ved at løsne op for åndedrættet og gamle spændinger kan vi opnå ro og rummelighed i vores sind. Målet er ‘en sund sjæl i et sundt legeme’. Resultatet af træningen er frihed for krop og sind.

Det vigtigste i al vores gøren og laden er vores lyst til at udforske og lege. Det samme gør sig gældende i forbindelse med træning, det at have lyst til at mærke kroppen og gå til dens grænser, det er denne lyst og glæde, der skal bære vores krop igennem livet. Hvis vi husker på dette så vil vi undgå mange skader og nedbrydninger af vores fantastiske krop.